Vesti

Saša Torlaković dobitnik Nagrade za najbolje glumačko ostvarenje na 23. Glumačkim svečanostima „Milivoje Živanović”

Dobitnik statuete „Milivoje Živanović”, na 23. Glumačkim svečanostima „Milivoje Živanović” u Požarevcu za najbolje glumačko ostvarenje, je Saša Torlaković prvak drame Nar...

Tenor na zajam

Početak rada na predstavi TENOR NA ZAJAM Ken Ludviga u režiji Olje Đorđević počinje u utorak, 3. aprila. Scenograf predstave je Diana Radosavljević Milović, kostimograf Biljana Grgur, a korepetitor Agota Vitkai Kučera. U predstavi će igrati David Tasić Daf, Ninoslav Đorđević, Milijana Makević, Biljana Keskenović, Vanja Nenadić, Aleksandar Ristoski, Danica Grubački, Nemanja Bakić. Premijera ...

Glumačke svečanosti „Milivoje Živanović“, Požarevac

Na 23. Glumačkim svečanostima „Milivoje Živanović“ u Požarevcu, u subotu, 31. marta, učestvujemo sa predstavom KAD BI SOMBOR BIO HOLIVUD autorskog projekta Kokana Mladenovića inspirisan dramom Radoslava Zlatana Dorića.

Koncert Amire Medunjanin

Na Velikoj sceni, u petak, 23. marta, u 20 časova, biće održan koncert Amire Medunjanin, sjajne pevačice tradicionalnih bosanskih pesama, sevdalinki. Koncert je u organizaciji „Long Play“ koncertne agencije iz Beograda i Narodnog pozorišta Sombor.

Predstava MAESTRO u Turskoj

U četvrtak, 15. i u petak, 16. marta, sa predstavom MAESTRO Milivoja Mlađenovića u režiji Milana Neškovića učestvujemo na Međunarodnom festivalu balkanskih zemalja u Bursi, u Turskoj.